Miljövänligt och smidigt med elmotor till båten

Det finns inte mycket som slår en vacker dag ute på havet eller sjön med båten. Oavsett om du ger dig ut med en större båt ut på havet eller en mindre eka ut på sjön så får man en magisk känsla. Dock har mycket kritik lagts på båtägare, speciellt ur miljösynpunkt. Båtmotorer är nämligen inte speciellt miljövänliga och drar betydligt mer bränsle än en motsvarande bilmotor gör.

Som tur är har tekniken gått framåt även i båtbranschen och elmotorer blir allt vanligare för varje år som går. Idag finns det allt ifrån små eldrivna motorer för den mindre ekan till kraftfulla motorer för de större motorbåtarna.

Beställ en elmotor till din båt idag

Utbudet på elmotorer är idag större än någonsin, med många olika varianter och storlekar att välja mellan. Har du en liten eka eller söker efter en mindre trollingmotor till den större båten är en liten elmotor perfekt.

Elmotorn är betydligt lättare än en bensindriven motsvarighet, vilket gör den lätt att plocka med sig. Den går även tyst och helt utsläppsfri. På Moory hittar du ett stort utbud av olika elmotorer att välja mellan. Hitta den som passar dig och din båt bäst och beställ hem den redan idag, snabbt och smidigt direkt på nätet.