Ny brygga att lägga till båten i sommar

Båtliv är en populär sommarsysselsättning i Sverige. Bad, fiske och kajakpaddling är alla populära aktiviteter på sjöar, floder och havet. Många människor föredrar att njuta av sin semester från en båt istället för på land. En ny brygga ger plats för såväl en ny båt och bad i sommar. Med en egen brygga slipper du också trängas med andra om såväl tid och plats och kan själv bestämma precis när och hur du vill ha din båt där.

Vilken brygga passar dig

Beroende på hur stor båt du har behöver du fundera på vilken storlek på brygga du behöver. Är det kanske långgrunt där du vill lägga din brygga behöver du fundera på hur lång den behöver vara. Du vill ju inte att båten står på grund när du lägger till. Ni kanske också vill kunna dyka i vattnet från din brygga på sommaren då behöver du ta med det i dina beräkningar när du står och väljer vilken brygga just du vill ha.

Det finns en mängd olika bryggor att välja från, bland annat hos Sorselestugan, du kan välja bland flytbryggor eller fasta bryggor som du pålar fast i botten på sjön.