Packa för en tur med båten

Att åka på båttur är en härlig frihetskänsla. Men att befinna sig mitt ute på sjön eller på havet och komma på att man glömt något viktigt är nog en mardröm för alla. Därför är rätt packning oerhört viktig. Här har vi samlat några bra tips.

Packning till fisketuren

Fisketuren är en stor höjdpunkt, om det blir en lyckad tur eller inte, beror inte bara på fiskelyckan utan också på om packningen är den rätta. Det absolut viktigaste att ha med sig vid en fisketur är faktiskt en vattenflaska eller fler för att fördela vikten rätt. En hink för att lägga den förhoppningsvis infångade fisken i och en matsäck till dig, dessutom får du inte glömma fiskekortet eller det viktiga extra ombytet.

Fixa något ätbart innan

Det kan finnas en hel del som kan förberedas hemma innan ni ger er ut med båten. Det kan vara gott med snacks och godis ombord som höjer energin om ni börjar bli trött och sliten. Du kan klicka här för att hitta produkter att köpa och ta med.

För den längre båtturen

För det första kolla så att din flytväst är hel och passar din vikt. Passande kläder är också en viktig del av packningen. Då är det är bra att ha med för både för varmt och kyligt väder. Mat och dryck så ni slipper vara hungriga och glöm inte heller det viktiga solskyddet. Oavsett vad som händer på vägen så är du alltid bättre rustad med rätt packning. För en båttur under ledigheten är väl det bästa som finns.